Председателят на парламентарната група на ГЕРБ – СДС Десислава Атанасова

...
Председателят на парламентарната група на ГЕРБ – СДС Десислава Атанасова
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Срещата ГЕРБ-Продължаваме промяната е на 8 ноември

Председателят на парламентарната група на ГЕРБ – Съюз на демократичните сили Десислава Атанасова заяви във Facebook профила си, че срещата с представители на „ Продължаваме Промяната “ (ПП) ще е във вторник – 8 ноември, от 10:00 часа.

„ Като ръководител на ПГ на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили поканих на експертна среща на 8 ноември от 10:00 часа в зала „ Запад “ представители на ПГ на Политическа партия. От ПГ на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили в срещата ще вземам участие, дружно с Деница Сачева, Делян Добрев, Кирил Ананиев. С Андрей Гюров - ръководител на ПГ на Политическа партия, авансово уточнихме, че срещата ще е открита за медиите от самото начало “, написа Атанасова.

От „ Продължаваме Промяната “ (ПП) оповестиха, че ще се отзоват на поканата на ГЕРБ-СДС за диалог по политики.

" Веднага след изборите намерено декларирахме, че ще беседваме с всички политически партии по целите, залегнали в препоръчаните от “Продължаваме смяната ” - 16 политики в интерес на хората. Ще се отзовем на поканата от ГЕРБ-СДС.

Подчертаваме, че това не е среща за поддръжка на мандат на ГЕРБ-СДС. Ще излъчим специалисти за разговор по политиките, които сме подготвени да подкрепим като градивна съпротива.

Тъй като имаме вяра, че българските жители заслужават да чуят желанията и уговорките персонално от водачите, които взимат решенията, в срещата ще се включат и водачите на Политическа партия Кирил Петков и Асен Василев.

Както към този момент обявихме, всички срещи на Политическа партия с партиите в Народното събрание за разискване на 16-те политики ще бъдат предавани онлайн. ", оповестиха от пресцентъра на Политическа партия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР