Председателят на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски ще участва

...
Председателят на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски ще участва
Коментари Харесай

Делян Пеевски ще се кандидатира за лидер на ДПС

Председателят на парламентарната група на Движение за права и свободи Делян Пеевски ще взе участие в конкуренцията за избор на ръководител на придвижването. Това удостовери самият той след съвещание на Централния съвет на партията в петък.

Движение за права и свободи ще избере новия си ръководител на националната си конференция, планувана за 24 февруари. До новия избор се стигна след като доскорошният ръководител Мустафа Карадайъ подаде оставка от председателския пост. С пост във Facebook Карадайъ написа, че е подал оставка, с цел да е ясно, че не е претендент за ръководител за идващия мандат. Централното оперативно бюро незабавно след оставката на Карадайъ реши почетният ръководител Ахмед Доган още веднъж да поеме оперативното управление на партията до избора на нов ръководител през февруари.

Централният съвет на Движение за права и свободи се събра през днешния ден на заседание, с цел да насрочи датата на Националната конференция на партията. На съвета пристигнаха членовете на необятното управление на партията. Сред тях са депутатите на Движение за права и свободи, досегашният кмет на Кърджали Хасан Азис, евродепутатът Илхан Кючюк, Сезгин Мехмед, Ахмед Ахмедов, който подаде оставка като зам.-председател на Централния съвет два дни след оставката на досегашния водач на придвижването Мустафа Карадайъ. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР