Председателят на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски потвърди казаното

...
Председателят на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски потвърди казаното
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Много от министрите не си гледат работата, а са се превърнали в партийни секретари

Председателят на парламентарната група на Движение за права и свободи Делян Пеевски удостовери казаното от други политици, че са почнали начални диалози във връзка с механизма за назначения в регулаторите, съобщи БНР. Той поддържа рецензиите на водача на ГЕРБ Бойко Борисов, че " някои министри са се трансформирали в партийни секретари " и още веднъж атакува президента.

" Според мен, това се случва, което е доста неверно, а тези министри са министри на България и би трябвало да си правят работата за страната и за българските жители, и да работят за хората. А не да вървят в командировки като някакви партийни деятели, тъй като виждам към този момент, че Президентството се е трансформирало в централа на партия. Партията на това лице се споделя " Трети март ". Да излиза от столчето си и да почва да работи на терена. Изборите са с хора ", разяснява Пеевски.

" Двама от министрите не си гледат работата, а са се трансформирали в партийни секретари, обикалят районите, срещат се с техните структури, пропагандират направеното от нас за тяхно, или за единствено тяхно. Чувам за приготовление на командировка в Щатите. Една голяма делегация да харчи държавни пари за нещо, което да пропагандира, че са свършили те, в случай, че това не е по този начин ", съобщи Бойко Борисов.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР