Председателят на парламентарната група на БСП Георги Свиленски разкри, че

...
Председателят на парламентарната група на БСП Георги Свиленски разкри, че
Коментари Харесай

Георги Свиленски: Изведнъж позицията на БСП за санкциите ще се окаже позиция на Европейския съюз

Председателят на парламентарната група на Българска социалистическа партия Георги Свиленски разкри, че държавното управление се бори с всички рецесии и се оправя на този стадий. Той разяснява и обстановката с нуклеарната енергетика у нас.

" Когато се образува държавното управление, война нямаше. Българска социалистическа партия е ясна и поредна за развиването на нуклеарната енегрегиката. Вариантите за развиването на нуклеарната енегретика в България на този стадий са АЕЦ " Козлодуй ", и АЕЦ " Белене ", защото за Белене имаме реактори, а в Козлодуй имаме настояща централа. Това беше записано в съдружното съглашение - развиване на нуклеарни мощности след разбор. Ето по тази причина е било записано по този начин, с цел да може в този момент да се направи разбор и да се види къде да бъде тази нуклеарна мощ, тъй като не е значимо единствено какъв е реактора, значимо е какво е горивото, къде ще бъде закарано и така нататък Всички приказваха за глобите и по какъв начин Българска социалистическа партия не подкрепила точката за глобите, само че в този момент самото държавно управление и държавните управления на Европа не одобряват наказания за газ и петрол, нали? А нас ни караха да приемем за всички наказания. И ето по какъв начин внезапно позицията на Българска социалистическа партия за глобите ще се окаже позиция на Европейския съюз. Много е елементарно да налагаш наказания и огромните да печелят, а България и по-малките страни да бъдат поставяни на колене да не могат хората да си платят тока, газта ", сподели той в предаването " Лице в лице " по БТВ. 

" Когаго има война се появяват спекулантите. Именно те подвигат цената на 7 лв., а другояче коства 2 лв. производтсвото му и има толкоз доста олио. Правителството прави всичко допустимо да озапти всички тези рецесии, които излизат. Докладва се всеки ден и се оправяме. Коалицията може да ръководи и се оправя със дилемите ", безапелационен бе Свиленски.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР