Председателят на парламентарната група на БСП Георги Свиленски проведе среща

...
Председателят на парламентарната група на БСП Георги Свиленски проведе среща
Коментари Харесай

Георги Свиленски се срещна с БСП в Хасковска област

Председателят на парламентарната група на Българска социалистическа партия Георги Свиленски организира среща с общинските ръководители на партията от област Хасково.

На срещата беше прегледано организационното положение на структурите, тяхната подготвеност за идните локални избори, опция за взаимоотношение с други партии и организации за разширение на публичната поддръжка. Това е част от обиколката на управлението на Българска социалистическа партия в страната за срещи със структурите на левицата и жителите по места.

Председателят на парламентарната група на “БСП за България ” беше осведомен и за проблеми свързани с ръководството на бежанските центрове в региона. Също по този начин бяха разисквани и проблемите, свързани с преодоляване на ценовата рецесия в резултат на войната в Украйна и готовността на държавното управление да помогне на най-засегнатите пластове от популацията.

Социалистите от Хасково показаха поддръжка за работата на парламентарната група на „БСП за България“ и политиките провеждани от държавното управление на страната.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР