Председателят на парламента Цвета Караянчева упрекна президента в липса на

...
Председателят на парламента Цвета Караянчева упрекна президента в липса на
Коментари Харесай

Караянчева: Заявката на Радев за втори мандат няма да повлияе на парламентарните избори

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева укори президента в липса на разговор с институциите и го прикани да направи първата крачка, заяви БГНЕС.
Според нея поръчката на Румен Радев за втори мандат няма да повлияе на парламентарните избори през април, само че да излезе със мощна своя кандидатура. Тя разяснява това в Кърджали по време на честване на Деня в памет на жертвите на комунизма.
 Цвета Караянчева отдаде респект на жертвите на комунизма Цвета Караянчева отдаде респект на жертвите на комунизма
Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева разгласява в профила си във Фейсбук къс текст, с който отдаде респект на жертвите...
" Тъй като потеглиха клюки в пространството, че госпожа Йотова ще бъде номинирана от Българска социалистическа партия за президент, мисля че той, по този метод желае да се застрахова и да получи поддръжката на Българска социалистическа партия като разгласи тази ранна своя поръчка ", сподели Караянчева.
разяснява и настояването на президента за промени в изборния закон с думите: " По доста от тематиките, които застъпва президентът, доста дълго е дабатирано и към момента не може да се откри решение. Не може да се прави политика напук ".
Според ръководителя на Народното събрание за 4 години президентът е бил веднъж в Народното събрание, с цел да може да нахъса протестиращите и това е било на 2 септември.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР