Председателят на парламента Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български

...
Председателят на парламента Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български
Коментари Харесай

Цвета Караянчева упрекна президента в липса на диалог с институциите

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на укори президента в липса на разговор с институциите и го прикани да направи първата крачка, съобщи БНР.

Според нея поръчката на Румен Радев за втори мандат няма да повлияе на парламентарните избори през април, само че ще ангажира ГЕРБ да излезе със мощна своя кандидатура.

Тя разяснява това в Кърджали по време на честване на Деня в памет на жертвите на комунизма. Според Караянчева поръчката на президента за нов мандат е изпреварващ ход:

"Тъй като потеглиха клюки в пространството, че госпожа Йотова ще бъде номинирана от Българска социалистическа партия за президент, мисля че той, по този метод желае да се застрахова и да получи поддръжката на Българска социалистическа партия като разгласи тази ранна своя поръчка ".

Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на разяснява и настояването на президента за промени в изборния закон: "По доста от тематиките, които застъпва президентът, доста дълго е дабатирано и към момента не може да се откри решение. Не може да се прави политика напук ".

И за рецензиите към държавното управление и Народното събрание: "Президентът за всичките 4 години пристигна веднъж в Народното събрание, с цел да може да нахъса протестиращите и това беше на 2 септември ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР