Председателят на парламента Никола Минчев не помни да е подписвал

...
Председателят на парламента Никола Минчев не помни да е подписвал
Коментари Харесай

Никола Минчев не помни дали е подписал за решетките на входа на НС

Председателят на Народното събрание Никола Минчев не помни да е подписвал позволение за монтиране на решетките зад вратите на парадния вход на Народното събрание. Пред медиите в коридорите той сподели, че те са сложени по искане на НСО. Това е по избор на защитата по отношение на януарските събития, когато имаше пробив в сигурността, изясни парламентарният началник. Попитан дали е разписал разрешението за монтажа, Минчев отговори: " Не си припомням да съм подписал, само че ще погледна, с цел да ви уверя дали съм тъкмо аз. "

Спазени са процедурите за запазване на Народното събрание като монумент на културата, стана ясно още от коментара му. Председателят на Народното събрание не вижда прилика със загражденията по време на кабинета Орешарски. Решетките щели да са употребяват при потребност.

Органите считат, че това е нужна мярка, с цел да се обезпечи сигурността на постройката, сподели Минчев. Дали ще бъдат демонтирани, можело да се разиска на председателски съвет.

Бившият ръководител на Народното събрание Ива Митева съобщи, че не е виждала решетките, само че счита, че слагането им е трябвало да се разиска на председателски съвет. По думите й слагането им няма по какъв начин да стане без глобата на парламентарния началник.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР