Председателят на парламента Никола Минчев е обрано на работа в

...
Председателят на парламента Никола Минчев е обрано на работа в
Коментари Харесай

След COVID: Председателят на парламента отново е на работа

Председателят на Народното събрание Никола Минчев е обрано на работа в Народното събрание, откакто изкара наложителната карантина от боледуване на Коронавирус.

Той даде позитивен резултат на 10 януари след Консултативен съвет по национална сигурност на тематика Северна Мекедония при президента Радев. На съвета участваха и всички ръководители на парламентарни групи и министри, както и премиера Петков. Всички те също бяха под карантина като контактни лица.

До през днешния ден Никола Минчев бе отдалечено на работа, а негов заместител бе Кристиан Вигенин от Българска социалистическа партия. Видимо Минчев към момента бе с изменен глас, а опозицията в лицето на ГЕРБ и Движение за права и свободи направиха няколко хапливи забележки към него, че очевидно връщането му на работа не му се е отразило добре, откакто още в първите минути на петъчното съвещание се развихриха бурни разногласия за изключителното включване на 3 точки в дневния ред.

Едната бе за попълване на интернационалните делегации на Народното събрание, а друга гласоподаване на нови правила за избиране на членове на КЕВР.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР