Председателят на парламента на Нова Зеландия Тревър Малард не се

...
Председателят на парламента на Нова Зеландия Тревър Малард не се
Коментари Харесай

Председателят на новозеландския парламент нахрани бебе на депутат по време на дебати- видео

Председателят на Народното събрание на Нова Зеландия Тревър Малард не се поколеба да нахрани бебе на народен представител по време на разпалени диспути за цените на горивата.

Двумесечното бебе е наследник на депутата Тамати Кофи и неговия сътрудник, родено от сурогатна майка.

Малард предложил услугите си да го подържи, след което популяризира фотография в Twitter по какъв начин го храни с бутилка с мляко. В поста си той не пропуща да поздрави депутата с новородения му наследник.

Присъствието на новороденото не е казус в Народното събрание на Нова Зеландия, откакто през 2017 година Тревър Малард вкара правила, които направиха залата по-гостоприемна за деца. Поне дузина депутати се грижат за децата си там, като измежду тях се включи и министър председателят на страната Джасинда Ардърн. Нейната щерка я придружи даже в Общото заседание на Организация на обединените нации в Ню Йорк.

Председателят на Народното събрание, татко на три пораснали деца и на шест внука, се надява повече работодатели да последват неговия образец. "Открихме, че това дава положителна атмосфера на работното място ", споделя Малард и прибавя, че за негова наслада постоянно среща бебета по коридорите на властта.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР