Председателят на парламента Ива Митева е на извънредното заседание на

...
Председателят на парламента Ива Митева е на извънредното заседание на
Коментари Харесай

Битите младежи на извънредното заседание за полицейското насилие

Председателят на Народното събрание Ива Митева е на изключителното съвещание на Народното събрание младежите, които бяха бити от служители на реда по време на митингите предходната година.

" Чух се още оня ден с едно от децата и те са много обезпокоени. Знам по какъв начин може да им е повредена душeвността, знам през какво са минали. Аз си разреших да поканя тези деца на съвещанието на Народното събрание и те ще дойдат на следващия ден в пленарна зала, с цел да видят по какъв начин депутатите ще ги гледат в очите, по какъв начин ще мине дебата и да видят по какъв начин народните представители извършват своите отговорности ", сподели Митева в понеделник пред бТВ.

Тя по отношение на показаните ден по-рано бруталните фрагменти на.

" Ще изслушаме министъра на вътрешните работи. Той ще ни каже нарушителите с какви санкции са, техните началници и ръководители – осъдени ли са? Има ли подхванати ограничения това да не се позволява? Не би трябвало да бъдем безразлични ", уточни Митева.

Председателят на Народното събрание не одобри и обяснението на основния прокурор Иван Гешев, че, тъй като имало разделяне на управляващите и не можело да се реализира реализирането на " парламентарен надзор върху работата на съответни магистрати и по неприключили каузи ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР