Председателят на ОСК Левски Бранимира Цветанова отрече сините да нямат

...
Председателят на ОСК Левски Бранимира Цветанова отрече сините да нямат
Коментари Харесай

Председателят на ОСК Левски намекна за сливане с Левски Лукойл

Председателят на Общо събрание на колегиите Левски Бранимира Цветанова отхвърли " сините " да нямат интерес към обединение с Левски Лукойл. Тя потърси " Тема спорт ", с цел да внесе конкретизиране по проблема. " Не съм била разбрана вярно. Казах, че нямам интерес към тематиката за баскетбола, а не за обединение на двата клуба. Ще подкрепим това, което е най-хубаво за Левски ", съобщи Цветанова.

Очаква се в най-скоро време въпросът със съществуването на двата клуба да бъде решен. От Левски Лукойл към този момент изявиха подготвеност това да се случи, с цел да може школата на " сините " още веднъж да стартира да действа сполучливо и треньорите там да стартират да работят умерено, без да се тормозят за финансирането си.

В последните месеци се носят клюки, че клубът изпитва финансови усложнения, като даже Георги Младенов опита да промени обстановката, водейки спонсор със себе си през есента, само че тогава управлението не възприе концепцията и резервира настоящата си визия, написа " Тема Спорт ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР