Председателят на Общинския съвет Венцислав Спирдонов предложи да се създаде

...
Председателят на Общинския съвет Венцислав Спирдонов предложи да се създаде
Коментари Харесай

Във Велико Търново предложиха да се създаде фонд за тежко болни деца

Председателят на Общинския съвет Венцислав Спирдонов предложи да се сътвори фонд за лекуване на тежко заболели деца от Велико Търново, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Велико Търново.
Спирдонов акцентира, че благотворителният концерт „ За децата от децата “, който ще се организира на 15 ноември във Велико Търново, е първият от поредност сходни събития. Идеята е всеки месец или през месец да се организират мероприятия, посредством които да се набират средства за децата с тежки диагнози.
„ Много значима част от гражданското обществото е доброволството и добротворчеството. Държавата е най-важният фактор, който би трябвало да оказва помощ на тези деца, само че ние като гражданско общество би трябвало да сме постоянно до тях както финансово, по този начин и морално. За тях е значимо да усещат поддръжката от обществото, да усещат, че ние им оказваме помощ. Това мероприятие би трябвало да е началото на акция от мероприятия за добротворчество във Велико Търново. Ще забележим дали ще има интерес към това събитие и ще стартираме да мислим нови мероприятия, в чиято основа е помощта за всяко дете, което има потребност, във Велико Търново “, добави Венцислав Спирдонов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР