Председателят на Общинския съвет в Девин инж. Карамфил Каров дари

...
Председателят на Общинския съвет в Девин инж. Карамфил Каров дари
Коментари Харесай

Председателят на ОбС - Девин дари инвалидни колички на Спешна помощ, болницата и на Община Девин

Председателят на Общинския съвет в Девин инж. Карамфил Каров подари четири инвалидни колички за потребностите на Филиала на незабавна здравна помощ в Девин, Многопрофилна болница за интензивно лекуване в града, както и на Община Девин. Благотворителният акт е във връзка празниците и съгласуван с нуждата от нови инвалидни колички, като такива не са получавани от десетилетия в Спешния център.

Това е следващият дарителски акт изработен от страна на инж. Каров през последните години, като един от тях бе по време на пандемията от COVID-19. Тогава той поддържа още веднъж лечебното заведение в Девин с по този начин нужните консумативи и защитни средства.

“Избрах да направя това подаяние, което да бъде в помощ на личния състав и хората в потребност, както в Спешна помощ, по този начин и в локалната болница. Една от количките отпущам на общинската администрация, с цел да може да е разполагаем и при нужда да се подкрепят наши съграждани ”, разяснява ръководителят на Общински съвет - Девин инж. Карамфил Каров, след направеното подаяние в МБАЛ - Девин.

Според изказване на болничното управление, инж. Каров е един от най-активните радетели за развиването на болничното заведение в града и му благодарят за следващото подаяние.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР