Председателят на Общински съвет - Плевен, доц. д-р Иван Малкодански

...
Председателят на Общински съвет - Плевен, доц. д-р Иван Малкодански
Коментари Харесай

Председателят на Общинския съвет доц. д-р Иван Малкодански се включи в „Походът на книгите“

Председателят на Общински съвет - Плевен, доцент доктор Иван Малкодански се включи в националната самодейност „ Походът на книгите “. Днес той гостува на децата от 5В клас на ОУ „ Св. Климент Охридски ”, гр. Плевен и показа националната приказка „ Мечката и неприятната дума “.



„ Това е една от обичаните ми приказки от дете и една от най-мъдрите, съгласно мен. Тя ни учи, че дълбоката рана заздравява, само че неприятната дума не се не помни. Тази приказка ни напомня, че е значимо да бъдем деликатни към близките и да демонстрираме почитание. Затова избрах да я показва и пред вас “, обърна се към петокласниците доцент доктор Малкодански.



„ Походът на книгите “ е годишно събитие, проведено за 13 поредна година от Асоциация „ Българска книга “ в партньорство с Министерството на културата, Министерството на образованието и науката. През целия месец април известни актьори, публицисти, спортисти, политици и публични персони четат своите обичани книги на деца в цялата страна. По традиция „ Походът на книгите “ започва на 2 април, рождения ден на датския публицист Ханс Кристиан Андерсен.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР