Председателят на Общински съвет д-р Владимир Христов бе категоричен, че

...
Председателят на Общински съвет д-р Владимир Христов бе категоричен, че
Коментари Харесай

Калин Каменов: “Заедно постигнахме много за Враца! Благодаря за подкрепата!”

Председателят на Общински съвет доктор Владимир Христов бе безапелационен, че с общите старания на общинските съветници във Враца са осъществени основни планове и вложения.

Кметът Калин Каменов благодари на локалния парламент и екипа си, като съобщи, че без поддръжката на жителите нищо от постигнатото през мандата не би било допустимо. “За мен най-голямото достижение е това, че постоянно се обединявахме към значимите за Враца планове и загърбвахме разликите си, в името на реализацията им. През последните четири години постигнахме доста и изпълнихме над 75% от целите в Управленската стратегия. Благодаря на всички врачани както за поддръжката, по този начин и за градивната рецензия. С общите ни старания поставихме една добра основа, върху която да надграждаме постигнатото. Нека продължим да бъдем дейни и вярващи, тъй като от нашите избори зависи по какъв път ще вървим и по какъв начин ще живеем. Аз имам вяра, че Враца може да бъде едно от най-хубавите места за живеене! Заедно можем да го реализираме! ”- сподели още кметът КаменовВ рамките на доклада бяха показани вложените средства в жилищните квартали и градската среда, обновеният градски превоз, новите обществени услуги, растежът в бюджета на локалната администрация, осъществените планове в областта на образованието, стотиците събития и начинания, както и постигнатото в областта на спорта.

На събитието, което се организира пред постройката на Община Враца участваха още: Негово Високопреосвещенство Врачански митрополит Григорий, народните представители Красен Кръстев и Мартин Харизанов, общински съветници, заместник-кметовете Александър Владимиров и Цветан Стойчков, основният проектант Митко Анатолиев, шефове на държавни и локални администрации, на детски, образователни и здравни заведения, представители на бизнеса, спорта и културата и жители.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg