Председателят на Общински съвет – Варна Христо Димитров ще представлява

...
Председателят на Общински съвет – Варна Христо Димитров ще представлява
Коментари Харесай

Вижте новите представителите на Община Варна в дружествата, в които има акции

Председателят на Общински съвет – Варна Христо Димитров ще съставлява локалния парламент в Общото заседание на Националното съдружие на общините в Република България /НСОРБ/. При неспособност за присъединяване в съвещанията на събранието на НСОРБ той ще бъде заместван от общинския консултант Павел Раличков, реши на днешното си съвещание Варненският общински съвет. Съветниците дадоха също единодушието си инж. Димитров да членува в Националната асоциация на ръководителите на общински препоръки /НАПОС/.

Днес бяха определени и представителите на Община Варна в общите събрания на сдруженията , в които тя е акционер или съучастник.

За представител в Общото заседание на акционерите /ОСА/ на Спортен комплекс „ Варна “ АД беше избрана Цветелина Атанасова .

Колегата й Мария Тодорова , която е ръководител на комисията по опазване на здравето, ще съставлява Община Варна в ОСА на МБАЛ „ Св. Анна – Варна “ .

Общинският съвет дефинира Николай Костадинов за собствен представител в Общото заседание на съдружниците на „ Водоснабдяване и канализация – Варна “ ООД .

Представител в Асоциацията по В и К в област с административен център – Варна не беше определен заради неналичието на номинация.

Съветниците дефинираха също ръководител и членове на Комисията по приватизация и следприватизационен надзор. Начело на комисията остава Петко Бойновски, шеф на Дирекция „ Общинска благосъстоятелност, стопанска система и икономически действия “.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР