Председателят на обществения съвет към ЦИК влезе във Фейсбук разпри

...
Председателят на обществения съвет към ЦИК влезе във Фейсбук разпри
Коментари Харесай

Равноотдалечени? Шефът на обществения съвет към ЦИК сипе обиди по Борисов, нарича го „Бойко“

Председателят на публичния съвет към ЦИК влезе във Facebook разпри могат ли ГЕРБ да се назовават спечелили. Стоил Цицелков взема решение да се включи в спор на тематика ГЕРБ били ли са Политическа партия и кой има по-голяма поддръжка – Бойко Борисов или Ицо Хазарта. Онлайн полемиката тече в обществена група, наречена „ Ранобудните пияндета “.

„ Може би не знаете, само че в България нямаме едномандатни райони. Само Бойко и сходните му мислят, че са били на изборите, в случай че са първи. И двамата влизат, освен спечелилия. А, си спечелил изборите когато те поддържат да станеш министър председател, не когато имаш висок резултата, само че никой не желае да се оцапа с теб, с изключение на Движение за права и свободи нали, щото те не могат да се оцапат “, разсъждава съветващият Централната изборна комисия специалист.

Въпреки че той фамилиарничи с водача на ГЕРБ, който за него е единствено „ Бойко “, Цицелков се визира, че от групата му пишат на „ ти “.

„ Ранобудните пияндета “ не сме си пили бирата дружно с някой анонимко с цел да си приказваме на ти, нали. Доста неща са ми ясни, явно ме слушат хората, нале.. (хаха) Не е ясно какво се пробвате да внушите с тази фотография? Че мис Минискус е бил на изборите ли? Както бие на карате? Като се крие ли? “, показва разбора си той пред онлайн аудиторията.

„ Централна Избирателна Комисия, дали е обикновено ръководителят на Обществения съвет към ЦИК да дефинира обществено един от водачите на една от политическите партии по този метод? Или, комфортно ще се скрием, че не излиза наяве кого засяга работещият човек в социална изгода, за което цялото общество му е пъклен признателно? “, питат от своя страна „ пияндетата “.

Цицелков е представител на Европейската асоциация за отбрана на човешките права – България. Функцията на Обществения съвет към ЦИК е да следи работата на институциите, които се занимават с образуване и осъществяване на изборите.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР