Председателят на ОбС Тодор Георгиев представи на обществеността новия ескперт

...
Председателят на ОбС Тодор Георгиев представи на обществеността новия ескперт
Коментари Харесай

Община Дряново представи новия експерт „Спортни дейности”

Председателят на Общински съвет Тодор Георгиев показа на обществеността новия ескперт " Спортни действия " Ивелин Драшков. " Много съм щастлив, че успяхме да притеглим подобен кадър като Ивелин Драшков в Община Дряново, имахме потребност от подобен експерт в сектор спортни дейности”, сподели Теди Джорджо.

Ивелин Драшков показа: " Преди всичко желая да пожелая на всички хора в град Дряново да бъдат здрави и усмихнати през новата година, дано тя им донесе нужната сигурност и успокоение в тези тежки за всички времена. Също по този начин благодаря за отправената ми поканата на кмета на Община Дряново господин Трифон Панчев, както и на ръководителя на Общински съвет господин Тодор Георгиев. Когато разговаряш с хора, които знаят какво желаят и имат визия в вероятност за развиването на спорта в Община Дряново, нещата се случват доста бързо и с нужната старание.

Винаги, когато съм приемал предизвикателство в професионален проект, водещ и най-съществен фактор за мен е бил хората, с които ще работя, а тук намирам доста положителни експерти, с ясно изразена позиция и упоритост за реализиране на задачите си. Нещо, което е гаранция за взаимната ни и сполучлива работа. Пред целия град и всички дряновци предстоят положителни времена, които всички те заслужават!”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР