Председателят на областната структура на БСП Добрич Румен Мунтянов е

...
Председателят на областната структура на БСП Добрич Румен Мунтянов е
Коментари Харесай

Председателят на БСП-Добрич хвърли оставка с призив за драстични промени

Председателят на регионалната конструкция на Българска социалистическа партия Добрич Румен Мунтянов е подал оставка поради неприятния резултат на социалистическата партия на парламентарните избори в неделя, както на национално, по този начин и на районно равнище. 

Мунтянов, който е политолог, е оповестил решението си снощи на заседание на Областния съвет на партията.

" Устойчивата наклонност за намаляваща поддръжка за Българска социалистическа партия, както в народен проект, по този начин и в районен, постанова нуждата от фрапантни промени - кадрови, организационни, структурни. Намираме се в обстановка, която изисква напълно нов метод във вътрешно-партийния живот, тъй че да се подсигурява първо - оцеляването на партията, а след това и нейното излекуване. Да, това звучи ексцентрично и непознато за доста хора, само че би трябвало да се случи, в случай че желаеме да има естествена лява партия в страната. Всичко останало е спешен PR, който не се прави нито от PR-и, нито от политици ", написа регионалният водач на Българска социалистическа партия в профила си във Facebook.

На парламентарните избори през април м.г. за Българска социалистическа партия в област Добрич са дали своят вот към 14 хиляди гласоподаватели, на 2 октомври т.г. техният брой е под 7 хиляди.

Румен Мунтянов не разяснява дали водачът на левицата Корнелия Нинова би трябвало да подаде оставка, само че акцентира: " Бих споделил, че е добре, когато има резултати, които не са удовлетворяващи, да се поеме някаква отговорност ".

Областният водач счита, че Българска социалистическа партия биха могли да седнат на масата на договаряния с ГЕРБ, само че това съгласно него е краен вид. Той въпреки всичко предвижда, че ще бъде формирано държавно управление, само че Българска социалистическа партия няма да бъде част от него.

" Разумът в тази обстановка изисква въпреки и даже в повърхностен небосвод, да има държавно управление, което да предприеме съответните ограничения, тъй като нещата, които се случват в и отвън страната, не са за подценяване ", разяснява още Мунтянов.
 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР