„Председателят на НС Цвета Караянчева излъга всички български граждани в

...
„Председателят на НС Цвета Караянчева излъга всички български граждани в
Коментари Харесай

Цвета Караянчева се извини на БСП за свои спекулации, че социалистите не внасят законопроекти

„ Председателят на Народно събрание Цвета Караянчева излъга всички български жители в ефир, че Българска социалистическа партия не внася законопроекти и няма импортирани законопроекти, които да касаят отпуските на народните представители. Това решение за смяна в правилника на Народното събрание е импортирано на 19.04. и през вчерашния ден е гледано в правна комисия ". Това съобщи зам.-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България " Драгомир Стойнев от парламентарната естрада. Той изиска Цвета Караянчева да се извини от парламентарната естрада освен на Българска социалистическа партия, а и на всички български жители.

Стойнев я посъветва да се интересува какво се случва в Народно събрание, тъй като е неприемливо в ефир да се декларира, че това са единствено заявления на Българска социалистическа партия и няма нищо постъпило. „ Има постъпили законопроекти, има законопроекти, които не се гледат с месеци, дори някои отлежаха и с години и не е обикновено ръководителят на Народно събрание да не знае какво се случва в Народното събрание ", добави той.

„ Само да не се окаже, че е отговорен началникът на деловодството, както се оказа, че е отговорен началникът на защитата, когато хората с увреждания не бяха позволени до Народно събрание ", разяснява националният представител.

След изявлението на Драгомир Стойнев, Цвета Караянчева се извини и съобщи, че е направила информация, съгласно която законопроектът в действителност е импортиран.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР