Председателят на НС дължи отговори за теста си. С действията

...
Председателят на НС дължи отговори за теста си. С действията
Коментари Харесай

Проф. Ангелов: Председателят на НС дължи отговори. С действията си обезглави държавата

Председателят на Народно събрание дължи отговори за теста си. С дейностите си " обезглави " страната. Това съобщи пред публицисти в Народното събрание депутатът от ГЕРБ-СДС и някогашен здравен министър проф. Костадин Ангелов.

Нелепа обстановката с теста на ръководителя на Народното събрание Никола Минчев. Днес се оказа, че тестът на Никола Минчев е взета у дома. КСНС завърши в 19:40, във у дома е бил към 20:00, лекарят е дошъл в 20:15, 5 минути тест и още 15 минути назад до лабораторията. Става 20:30 - по какъв начин в 21:20 към този момент е позитивен? Абсурдно е!

Коя е лабораторията или кое е лечебното заведение, в което е изработен пробата. Кой е бил дежурният в лабораторията? Вечер няма такива дежурни профилирани лекари. Ако пробата е изработен след КСНС, то резултатът не излиза толкоз бързо - трябват най-малко 2 часа. Или ръководителят на Народно събрание е отишъл на КСНС със признаци, което е безконтролно. Дори и този тест да е изработен вечерта, то той се вкарва в системата заран от вирусолог. В случая има съществени морални проблеми!

Препотвърждаването на позицията ни за районен съд Македония бе животоспасяващ ход за българското държавно управление и премиера Петков. Президентът издърпа ушите на Кирил Петков, отговори проф. Ангелов на въпрос.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР