Председателят на НКП на Левски Степан Хиндлиян гостува в „Събуди

...
Председателят на НКП на Левски Степан Хиндлиян гостува в „Събуди
Коментари Харесай

Хиндлиян: Левски е заложник на икономически и политически интереси

Председателят на НКП на Левски Степан Хиндлиян гостува в „ Събуди се “ по NOVA, където приказва по тематиката с акциите на клуба, които Васил Божков сякаш беше заречен на Константин Папазов, само че се отметна и реши да ги даде на Бойко Борисов. Премиерът разумно няма по какъв начин да ги одобри и в този момент скъпите бумаги са в офисите на клуба на " Герена ".

" Това е спектакъл, който се случи с присъединяване на влиятелен публицист и е доказателство на тезата на почитателите на Левски, че клубът е пленник на стопански и политически ползи. Това, което се случи през вчерашния ден е удостоверение на тази теза ", стартира Хиндлиян.

„ Г-н Божков близо година имаше неуважение към публиката. Не идваше на мачове. В един миг, когато облаците над него се сгъстиха, сподели, че няма лотария, няма Левски - за митинг. Говорете с Борисов. Ние не изпълнихме волята му да излезем на улицата. С спокойно шествие връщаш ли лотарията? Ако излезете на улицата – имате моята поддръжка. Пред Божков Борисов ме назова подлога поради метода, по който той ги вижда нещата. Не е привикнал да му се отхвърля ", продължи ръководителят на НКП на Левски.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР