Председателят на НФСБ Валери Симеонов гостува в студиото на Още

...
Председателят на НФСБ Валери Симеонов гостува в студиото на Още
Коментари Харесай

Валери Симеонов пред БНТ: Общи преговори не се получиха, водим отделни разговори с всички

Председателят на НФСБ Валери Симеонов гостува в студиото на " Още от деня " с детайлности за това с кого партията му води договаряния за взаимно явяване на вота на 11 юли.

Ние поканихме всички партии, които са от патриотичното пространство, да загърбят предишното и да седнем на една маса, с цел да можем да обединим патриотичния избор, тъй като е позорно в българското Народно заседание да няма патриоти, изясни Валери Симеонов.

Водени са поотделно диалози с всеки един от възможните сътрудници на НФСБ, в това число " Воля " и " Възраждане ".

Засега имаме медиен отвод за обединяване от " Възраждане ". Там шансът към този момент е най-малък, сподели Симеонов.

Патриотичното пространство в България наброява сред 350 и 600 хиляди души. Говоря единствено за резултати от избори, на които са се явявали патриотични партии.

Ние имаме обвързване към нашите гласоподаватели. Длъжни сме да поставим старания патриотичната общественост на България да бъде показана в Народното събрание, изясни още водачът на НФСБ.

Доказали сме, че можем да загърбим своето персонално его и се явихме на изборите 2017 година Спечелихме над 9%, влязохме в Народното събрание с група от 27 народни представители и изтласкахме Движение за права и свободи от ролята на балансьор, сподели още Симеонов.

Той добави: " Сега с Атака няма по какъв начин да бъдем, тъй като тя пропиля своя късмет да се осъществя в Народното събрание ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР