Председателят на НФСБ гостува в студиото на Още от деня

...
Председателят на НФСБ гостува в студиото на Още от деня
Коментари Харесай

Симеонов: Позорно е в НС да няма патриоти

 Председателят на НФСБ гостува в студиото на " Още от деня " по Българска национална телевизия с детайлности за това с кого партията му води договаряния за взаимно явяване на вота на 11 юли.

" Ние поканихме всички партии, които са от патриотичното пространство, да загърбят предишното и да седнем на една маса, с цел да можем да обединим патриотичния избор, тъй като е позорно в българското Народно заседание да няма патриоти ", изясни.

" Водени са поотделно диалози с всеки един от възможните сътрудници на НФСБ, в това число " Воля " и " Възраждане ". Засега имаме медиен отвод за обединяване от " Възраждане ". Там шансът към този момент е най-малък ", сподели Симеонов.

" Патриотичното пространство в България наброява сред 350 и 600 хиляди души. Говоря единствено за резултати от избори, на които са се явявали патриотични партии.

Ние имаме обвързване към нашите гласоподаватели. Длъжни сме да поставим старания патриотичната общественост на България да бъде показана в Народното събрание ", изясни още водачът на НФСБ.

" Доказали сме, че можем да загърбим своето персонално его и се явихме на изборите 2017 година Спечелихме над 9%, влязохме в Народното събрание с група от 27 народни представители и изтласкахме Движение за права и свободи от ролята на балансьор ", сподели още Симеонов.

" Сега с Атака няма по какъв начин да бъдем, тъй като тя пропиля своя късмет да се осъществя в Народното събрание ", добави Симеонов.

" По време на изборите обикаляхме страната, срещнахме се с нашите гласоподаватели.

Във всички диалози - освен с наша членска маса, само че и с патриотично настроени хора, въпросът беше: " Защо не се явихте дружно и за какво не се обедините на идващите избори? ".

" Всяка партия в навечерието на изборите има право да направи своя избор. Колегите от Вътрешна македонска революционна организация взеха решение да се явят сами. Това скапе една настояща коалиция. Мисля, че към този момент грешката е осъзната, тъй като водим диалози и с тях ", акцентира.

" А с кого ще се коалираме и каква форма на коалиция ще се сътвори след това можем единствено да допускаме. Определено обединението с ГЕРБ не е доста допустима, нито би била сполучлива. Тенденциите са ГЕРБ да понижава своята поддръжка ", сподели Симеонов.

Според Симеонов най-големите губещи от изборите на 4 април са Българска социалистическа партия.

Той счита, че идващото ръководство ще бъде образувано на база необятна коалиция, в която ще би трябвало да влязат повече от три партии.

Участието в ръководството във всички случаи носи негативи. Резултатът от изборите беше съдбоносен от една страна от политическото отношение към ГЕРБ, а от друга – от отношението към личността на.

Две от партиите в 45-ото Народно заседание – " Изправи се. Мутри вън! " и " ИТН ", влязоха на база негативизъм и офанзиви против личността на Борисов. И две политически партии – Българска социалистическа партия и Демократична България, влязоха на база изразителност против партия ГЕРБ.

Ние реализирахме по-голямата част от нашите програмни задания, които поставихме – оградата, пенсиите, битката с хазарта, поддръжка на дребния бизнес, ограниченията за избавяне на туристическия бизнес, сподели още.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР