Председателят на НДСВ Станимир Илчев, водачът на листата в Пазаджик

...
Председателят на НДСВ Станимир Илчев, водачът на листата в Пазаджик
Коментари Харесай

НДСВ в Пазарджик: Ще мислим локално, но ще действаме глобално

Председателят на Национална движение „Симеон Втори" Станимир Илчев, лидерът на листата в Пазаджик Тодор Тодоров и лидерът в Пловдив Борис Лозанов показаха проектите и програмата на партията. Тодоров съобщи, че Национална движение „Симеон Втори" ще работи на правилото " мисли локално, само че действай световно ".



" Анализът, който направихме за Пазарджик, сподели значими проблеми за решение като мощен демографски дисбаланс, породен от обедняване на локалното население, и професионална миграция, заради ниското възнаграждение. Липсват условия за опазване на младежите в района ", сподели Тодоров на конференция.

Той показа и останалите в листата на Национална движение „Симеон Втори" в Пазарджик: Жанета Николова, Събо Събев, Григор Якофов, Марио Кърджев и един от ветераните в Национална движение „Симеон Втори" Иван Аврамов.



Председателят на Национална движение „Симеон Втори" Станимир Илчев сподели, че мобилизацията не е единствено апел към хората, а изисква присъединяване на всички.

" Това, което е годно за фамилията и групата, би трябвало да е годно и за политическата конюнктура. Затова се върнахме, да спомогнем за по-добри дни на страната ни. Искаме бързи резултати, там където България изостава. Трябва стабилно болшинство в Народното събрание и то да излъчи държавно управление. Имаме съответни оферти, по които може да се работи и политическата картина да се промени към по-добро. Правителството евентуално ще бъде съдружно. Апелираме всички да се ангажират към развой на доближаване, а не в непрекъснато излагане на разликите ", добави Илчев.



След това представителите на Национална движение „Симеон Втори", дружно с включилия се към тях лидер на листата в Стара Загора Ясен Начев, се срещнаха с членове на сдружението на частните бизнесмени и работодатели в Пазарджик, водени от ръководителя на УС Иван Неделчев. Те организираха диалог, обвързван с проблемите в страната и тези на бизнеса в района. Домакин на събитието беше Нишан Бъздигян - притежател на машиностроително дружество.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР