Председателят на Националния клуб на привържениците на Левски Степан Хиндлиян

...
Председателят на Националния клуб на привържениците на Левски Степан Хиндлиян
Коментари Харесай

Председателят на НКП на Левски пред Sportal.bg: Спас Русев имаше грешен подход, но нещата се променят

Председателят на Националния клуб на последователите на Левски Степан Хиндлиян призна за зародило напрежение сред почитателите на " сините " и притежателя на клуба Спас Русев в първите месеци от неговото ръководство. В изявление пред Sportal.bg Хиндлиян обаче бе безапелационен, че сега връзката сред двете страни върви в позитивна тенденция, а самият той се надява, че Русев си е дал ясна сметка по какъв начин би трябвало да се управлява Левски и какво би трябвало да бъде държанието и отношението на клуба, по отношение на последователите.

" Това, кеото виждаме като смяна в управлението на клуба от началото на този сезон, несъмнено е позитивно спрямо това, което беше преди този момент. Но сигурно има какво още да се желае. Г-н Русев пристигна в клуба и доста хора го чакаха като избавител и мислеха, че ще завали златен дъжд. Първите месеци на неговото ръководство опровергаха тези настроения, след което имаше няколко обстановки на напрежение. Надявам се, че те са останали в предишното и господин Русев си е дал ясна сметка по какъв начин би трябвало да се управлява Левски и какво би трябвало да бъде държанието и отношението на клуба, по отношение на последователите. Няма по какъв начин притежателят на Левски, който и да е той, в повелително наклонение от телевизионния екран да сочи и да споделя на последователите къде е тяхното място. Струва ми се, че той е осъзнал, че това е неверен метод, и нещата стартират да се трансформират в позитивна тенденция. ", съобщи един от най-популярните последователи на " сините ".

" Когато човек има предпочитание и упоритост, нещата могат да се случват в един позитивен проект. ", добави Хиндлиян във връзка с тематиката за афишираните съществени упоритости от Спас Русев с назначението на Делио Роси и привличането на класни футболисти като Габриел Обертан и Жорди Гомес.
 Шествието на почитателите на Левски преди дербито @@@
Председателят на НКП съобщи още, че наличието на почитателите на Левски в Управителния съвет през 2016 година е избавило клуба от това да бъде сполетян от ориста на достоверния ЦСКА.

" Присъствието на почитателите в оперативното тяло на клуба не е било самоцел. Когато Левски се управлява вярно и има ясна визия за развиване с сложени цели, ясни са правата и отговорностите на хората, които се занимават спортнотехничекси и финансово с нещата в клуба, в детско-юношеската школа се работи вярно, и всичко това се прави в името на клуба и неговите последователи, ние нямаме място там. Настоявахме да влезем в ръководството на клуба сега, в който виждахме, че нещата отиваха по дяволите. Благодарение на нашето наличие там, Левски не го сполетя ориста, която споходи аления клуб. ", безапелационен бе Хиндлиян.
 Феновете на Левски по време на дербито @@@
Според него част от почитателите на " сините " имат терзания, че клубът още веднъж ще натрупа задължения, поради сериозните финансови средства, отделяни за селекция и огромно име в треньорската специалност.

" Такива терзания съществуват измежду последователите, само че не е моя работа да ги оборвам. Факт е, че в случай че тимът върви, хората не помнят тези въпроси. "
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР