Председателят на Националния клуб на привържениците на Левски Степан Хиндлиян

...
Председателят на Националния клуб на привържениците на Левски Степан Хиндлиян
Коментари Харесай

Хиндлиян: Онлайн анкетата на Божков е поредната му подигравка с левскарите

Председателят на Националния клуб на последователите на Левски Степан Хиндлиян разгласи, че всички стоят зад Наско Сираков и няма потребност от " избори " за бъдещето на Левски. Тази заран Васил Божков пусна анкета във Facebook по тази тематика.

" Според мен подигравката с Левски продължава с цялостна мощ. Личното ми мнение е, че тази анкета е несериозна. С Левски продължава да се жонглира на фона на горчивите чаши, които трябваше са изпием, на фона на хората, които дават парите си. Изборите бяха извършени. Всички застанахме зад Наско Сираков. Това не са доброжелателни дейности. Левски не е картоф, който да се хвърля ", разгласи той пред " Нова ".

" Левски от доста години се управляваше със заеми. Сега Левски се ръководи с дарения. Когато господин Божков пое кормилото, започнаха даренията. Когато започнаха проблемите на Божков с правораздаването, има подаяние от всички ние - левскарите. Не знам кой може да дефинира на някого " ти можеш да даряваш или не ". Всеки може да подарява колкото желае. Каква е разликата сред всички тези дарения ", добави той.

" Левски е в доста мъчно състояние. Тези пари, които постъпват дават глътка въздух. До през вчерашния ден бяха към 250 000 лв.. Те бяха събрани единствено за два дни. Не спирайте да дарявате. От нас зависи всичко. Що се отнася до това какъв брой време имаме ми е комплицирано да отговоря на този въпрос. Каквото и да се случва, би трябвало нещо да бъде декларирано тъкмо и ясно. Цялото това си заслужваше, персоналните жертви ", добави Хиндлиян.

" За да активираш Сираков след толкоз доста време е победа на почитателите. Това е с помощта на последователите. Той е живата легенда на клуба. Изборите към този момент са извършени ", повтори Хиндлиян.

" Трябва да се случи ново Общо заседание. За какво ще отидат даренията, това е работа на мениджмънта. Козовете не престават да са в ръцете на Васил Божков ", добави той.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР