Председателят на Националния клуб на привържениците на Левски Степан Хиндлиян,

...
Председателят на Националния клуб на привържениците на Левски Степан Хиндлиян,
Коментари Харесай

Шефът на НКП на Левски: Не сме се молили на Борисов, предложихме му два варианта

Председателят на Националния клуб на последователите на Левски Степан Хиндлиян, счита че някой основава напрежение и конспирация с декларацията, изпратена през днешния ден от името на съдружие „ Сини сърца “.

„ Сутринта се появи една декларация, подписана от съдружие „ Сини сърца “, в която се приканва концерн „ Синя България “, който е миноритарен акционер в Левски, да пусне в продажба акциите си на дребни акционери, които да ги закупят за 3 милиона лв. и тези средства да влязат мигновено в клуба. … Впоследствие се оказа, че членове на сдружението и самият му ръководител опровергаха тази информация и обявиха, че тя не дава отговор на истината. Това сега основава извънредно огромно напрежение и доста огромна конспирация и има някакъв сценарист, който стои откъм гърба “, съобщи Хиндлиян в предаването „ 12+3 “ на стратегия „ Хоризонт “.

Той счита, че в случай че миноритарната благосъстоятелност на Левски се раздроби и премине в ръцете на дребни акционери, то бъдещият мажоритарен притежател би бил безусловно безотговорен. Това щяло да лиши последователите на „ сините “ от редица законови механизми на въздействия при взимане на управнически решения на Общото заседание.

„ Това може да бъде най-краткият път до слагането на „ тире “ (бел. ред. – в името на клуба), тъй като в случай че няма миноритарен акционер, който да управлява под някаква форма мажоритарния, то в един миг той може да разгласи сдружението във банкрут и ние да прегърнем „ тирето “… Ако този клеветник, който прави тази скотщина, желае да даде пари на Левски, той може да стане член на концерн „ Синя България “, която е отворена организация, да се дадат тези пари, които ги оферират, и тръстът целево ще ги пусне в бюджета на Левски…. Ако тези хора са доброжелателни, за какво се обръщат към миноритарния пакет, за какво не изискат част от пакета, който се държи от господин Божков? “, продължи той.

Степан Хиндлиян отхвърли фенклубовете да са се молили на премиера Бойко Борисов с писмото си, а му били предложили два разновидността за избавление на Левски.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР