Председателят на Нациолния клуб на привържениците на Левски говори преди

...
Председателят на Нациолния клуб на привържениците на Левски говори преди
Коментари Харесай

Хиндлиян: Който участва в анкетата на Божков, влиза в цирка

Председателят на Нациолния клуб на последователите на " Левски " приказва преди днешната среща на УС на " сините ". Той разяснява предложениете на финансовия покровител на " Левски " Васил Божков клубът да си избере притежател посредством електронно гласоподаване. За задачата Божков пусна анкета в обществените мрежи.

Хиндлиян привозва почитателите да не се включват, назова всичко това " цирк " и добави, че левскарската общественост към този момент е застанала твърдо зад легендата Наско Сираков.
Божков предложи електронно гласоподаване за притежател на " Левски " "Когато един министър председател се опасява или не може да се подпише, идва време за избори ", написа още предприемачът
Снимка: Lap.bg

" Изглежда настоящите притежатели на " Левски " не са осведомени със обстановката, тъй като избори към този момент имаше. Имаше човек, който излезе и пое отговорност. Това е живата легенда на " Левски " Наско Сираков. Той сподели, че е подготвен да поеме нещата в свои ръце. Оттам нататък се организира изборът самобитно. Всички левскари се строихме зад Наско Сираков. Реално го издигнахме. Имаше всевъзможен тип поддръжка от целокупната левскарска общественост. В този смисъл изборите са се провели. "

" Не знам, може би господин Божков си показва балотажи някакви. Предполагам, че резултатът няма да е друг. Който взе участие в това нещо - в неговата анкета, влиза в цирка. Аз се обръщам към всички, които обичат клуба - продължавайте да дарявате и не влизайте в цирка, не ставайте заложници на тая игра. Тук нас ни няма - последователите ги няма и клубът го няма. Играта е друга, то е явно за всички. ", сподели Хиндлиян.

Снимка: Lap.bg

" В последна сметка ние сме моралните спечелили - публиката на " Левски ", тъй като успяхме да стигнем до такава степен, че живата легенда на този клуб да излезе и да каже " Аз съм индивидът! ". " Левски " имаше потребност от подобен вид водач и го откри в лицето на Сираков. Това е победа на привърженците. И това е пътят към прекратяването на модела, за който си приказваме толкоз дълго време, тъй като в последна сметка Сираков е един от нас. ", добави ръководителят на НКП на " Левски ".
" Сините " твърдо зад Сираков (ВИДЕО) Широка поддръжка за легендата на "Левски "
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР