Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е

...
Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е
Коментари Харесай

Караянчева ще участва в Глобална парламентарна конференция във Вашингтон

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от... към профила ще взе участие в Глобална парламентарна конференция, проведена от Групата на Световната банка и Международния валутен фонд във Вашингтон. Това оповестиха от пресцентъра на Народното събрание.

Във форума ще вземе присъединяване и ръководителят на Комисията по бюджет и финанси Менда Стоянова. Събитието ще се организира през днешния ден и на следващия ден във Вашингтон (САЩ). Днес ръководителят на българския парламент ще взе участие в Специалната сесия с присъединяване на управлението на Международния валутен фонд и Групата на Световната банка в централата на организацията във Вашингтон. Изказвания е планувано да създадат ръководещият шеф на МВФ Кристин Лагард Кристин Лагард - френски правист и политик. Родена на 1 януари в Париж. Следва... към профила и президентът на ГСБ Джим Йонг Ким. По-късно Цвета Караянчева ще беседва с основния изпълнителен шеф в Световната банка Кристалина Георгиева Кристалина Иванова Георгиева е родена на 13 август 1953 година в... към профила.

Председателят на Народното събрание ще изнесе тирада по време на пленарното съвещание на високо ниво за ръководителите на парламенти, отдадено на тематиката „ Добро ръководство и ролята на законотворците “.

На 17 април 2018 година, в границите на работното си посещаване в Съединени американски щати, ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева ще организира среща с ръководителя на Камарата на представителите на Конгреса на Съединени американски щати Пол Раян.

По време на визитата си в Съединени американски щати Караянчева ще беседва и с представители на разнообразни неправителствени организации. Председателят на Народното събрание ще се срещне и с представители на българската общественост в Съединени американски щати.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР