Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е

...
Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е
Коментари Харесай

Цвета Караянчева ще се запознае с най-големия инфраструктурен проект във Варна

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от... към профила ще открие галерия, с която Варненската библиотека ще означи 135-ата годишнина от основаването си и 125-ата годишнина от рождението на нейния първи шеф.

Експозицията ще бъде показана на 20 март 2018 година в 16.00 часа в Регионалната библиотека „ Пенчо Славейков “ във Варна, оповестиха от пресцентъра на Народното събрание.

Изложбата „ Аз съм идеалист...” показва библиотеката от основаването и през 1883 година с първите книги за варненци и нейния шеф Добрин Василев. Чрез персонални документи и артефакти тя демонстрира образа на общественика и създателя, създател на книгопис и история за Варна.

В 16.45 часа ръководителят на Народното събрание ще беседва с ръководителя на Фондация „ Международен балетен конкурс - Варна “ Димитър Димитров и членове на Управителния съвет на организацията.

По-късно Цвета Караянчева ще се запознае с направеното по построяването на варненския бул. „ Васил Левски “, което е най-големия инфраструктурен план на града.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР