Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е

...
Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е
Коментари Харесай

Караянчева присъства на отбелязването на празника Богоявление в Пловдив

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на участва на отбелязването на празника Богоявление в Пловдив, оповестиха от пресцентъра на Народно събрание.

Тържествената гала се състоя пред катедралния храм "Успение Богородично ". Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на одобри почетния строй на представителните елементи на Българската войска, участващи в ритуала. Традиционния Богоявленски водосвет на бойните флагове на Българската войска отслужи Негово Високопреосвещенство Пловдивският митрополит Николай. Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на взе участие и в литийното шествие от църквата до Водната палата на река Марица. Там се състоя ритуалът по изваждането на Светия кръст от водите на реката. Кръста извади 22-годишният Николай от Нова Загора.



Председателят на Народното събрание честити празника на именниците и им пожела да бъдат живи и здрави и по-спокойни. Нека да бъдем виновни, по-състрадателни и да слушаме какво ни споделят способените управляващи, прикани тя. Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на означи, че жителите, пристигнали на водосвета, са спазвали противоепидемични ограничения. Хубаво е, когато има такива празници, тъй като те ни сплотяват, акцентира ръководителят на Народното събрание.



По-късно ръководителят на Народното събрание сервира цветя на паметника на Христо Ботев в Пловдив във връзка 173-ата годишнина от рождението на поета-революционер.



Богоявление – Йордановден, е третият по значителност християнски празник през годината. Имен ден честват Йордан, Йорданка, Данчо, Дана, Боян, Богдан, Богдана.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР