Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е

...
Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е
Коментари Харесай

Караянчева изпрати съболезнователно писмо до своя австрийски колега

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на изпрати съболезнователно писмо до ръководителя на Националния съвет на Австрия Волфганг Соботка във връзка терористичните актове в центъра на Виена.

Потресена съм от новините и все по-ужасяващите детайлности за варварските, терористични актове в центъра на Виена, показва в писмото Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на. Тя показва своите и на българските народни представители откровени съболезнования към фамилиите и околните на починалите, както и към всички потърпевши от терористичните набези жители.

„ Народното събрание на Република България и българското общество уверено осъждат всяка форма на тероризъм. Не може и не трябва да съществуват оправдания за сходни кръвопролития в нашия общ европейски дом “, декларира ръководителят на българския парламент. Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на показва съпричастност с народа на Австрия и удостоверява твърдия ангажимент на България в битката на интернационалната общественост против всички прояви на тероризъм.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР