Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е

...
Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е
Коментари Харесай

Караянчева присъства на откриването на национален фестивал на деца в неравностойно положение в Брезово

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на участва на откриването на Десетия народен фестивал на деца в неравностойно състояние „ Като звездите “. Събитието се състоя на 2 октомври 2020 година на Централния площад в град Брезово. Инициативата е под патронажа на ръководителя на Народното събрание и кмета община Брезово Христо Енков, оповестиха от пресцентъра на Народното събрание.

Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на поздрави уредниците – Сдружение „ Поощряване и подкрепяне на детски гении – Вега “, за това че обезпечава опция на децата и младежите да покажат своите умения, да развият заложбите си и да се изявят на сцената. По думите й постигнатото през годините демонстрира изгодата от активността на сдружението, удостоверение е за неговата ангажираност с една високоблагородна идея – да открива хоризонти пред децата в неравностойно състояние. Усилията Ви заслужават поддръжката на институциите и обществото, съобщи тя и добави, че основаването на най-хубави условия за развиване на децата и реализирането на техния капацитет е обща цел и Народното събрание работи в тази посока.



Председателят на Народното събрание означи, че единственият в Европа пътуващ детски фестивал-спектакъл „ Като звездите “ е освен скъпа самодейност, само че и вълнуващо зрелище, което обезпечава най-красивото, само че и най-затрогващото нещо в нашия живот – детските усмивки. „ Убедена съм, че квалифицираната от вас стратегия ще ни достави незабравимо наслаждение “, обърна се тя към младите актьори, които вземат участие във фестивала. Вашата храброст, воля за изява, обич към изкуството и гений са завладяващи и вдъхновяващи, акцентира Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на. Вие ни показвате, че би трябвало да имаме упоритост и кураж да изявим себе си, учите ни, че компликациите не би трябвало да са спънка за реализиране на фантазиите, добави тя. „ Нека звездните мигове за Вас не свършват! “, пожела им Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на.



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР