Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е

...
Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е
Коментари Харесай

Цвета Караянчева с поздравителен адрес до Талат Джафери

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на поздрави Талат Джафери с преизбирането му за ръководител на Народното събрание на Република Северна Македония.

В приветствения адрес ръководителят на Народното събрание удостоверява, че България остава поредна в поддръжката си за евроатлантическото бъдеще на своя непосредствен комшия.

Искрено имам вяра, че процесът на присъединение към Европейски Съюз е основен мотор за промени и непоклатимост освен за всяка от страните – кандидатки, само че и за нашия район като цяло, акцентира Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на.

,,С подписването на Договора за другарство, добросъседство и съдействие на 1 август 2017 година България и Република Северна Македония демонстрираха на света, че страните от района са задоволително зрели, способни и окуражени да вземат решение проблемите си сами'', показва в писмото Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на.

Тя показва своята убеденост, че Република Северна Македония ще се възползва от сегашния миг за реализиране на жизненоважните промени и ще потвърди привързаността си към основополагащите правила на Европейския съюз, измежду които значимо място заемат добросъседските връзки.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР