Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е

...
Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е
Коментари Харесай

Караянчева изпрати съболезнователен адрес до турския си колега

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на изпрати съболезнователен адрес до ръководителя на Великото национално заседание на Турция Мустафа Шентоп във връзка земетресението в Източна Турция.

Покрусена съм от трагичните последствия от естественото злополучие, което докара до доста жертви и опустошения, декларира ръководителят на Народното събрание. „ В този тежък за страната Ви миг позволете ми да изразя най-искрена другарска и човешка съпричастност и взаимност. Моля, приемете моите най-дълбоки съболезнования и състрадание към фамилиите и околните на жертвите”, написа Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на.

Председателят на Народното събрание показва, че следи ситуацията в страната и мощно се надява, че навременните и професионални дейности на избавителните екипи и медицинските служби ще оказват помощ за спасяването на хора от потърпевшите региони и бързо възобновяване на ранените жители.

Ужасяващата статистика след едно земетресение
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР