Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева коментира актуалните теми в

...
Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева коментира актуалните теми в
Коментари Харесай

Караянчева: Очакваните от хората драми на Конгреса на ГЕРБ не се случиха

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева разяснява настоящите тематики в ръководещата партия ГЕРБ в утринния блок на " Нова ". Вчера тя стана член на изпълнителната комисия, а на същото съвещание Цветан Цветанов бе освободен от всички постове, като остана единствено член на партията.

``
реклама

„ Това, което през вчерашния ден сподели Конгресът – отношението на Цветанов и това, което министър председателят сподели, че партията е над всичко, мисля, че се удостовери.  Драмите, които се чакаха да се случат, не се получиха, по тази причина би трябвало да гледаме напред. Изпълнителната комисия ще бъде групов орган и тя ще взема решения ", сподели тя.

" Член на партията може да бъде всеки, който споделя правилата и концепциите на ГЕРБ. Гледаме напред. Благодаря на господин Борисов за номинацията, която получих, и на сътрудниците, които ме поддържаха. За мен това е самопризнание и за Кърджали, където съм областен координатор. Предстои да се образува етичната комисия. Ще се се ревизира за всеки сигнал, с цел да могат да се преценяват нещата. Идват локални избори, и като виждаме съперниците какъв брой нападателно работят и какъв черен пиар вършат, би трябвало да се оглеждат нещата и да не се случват сходни обстановки. Етичната комисия ще преглежда всеки сигнал, ще върви на място. Ето в този момент има да вземем за пример сигнали за Сандански и Банско ", добави още Караянчева.

" Цветанов има място в партията, тъй като той взе участие от основаването й. Всеки едни български жител, който споделя концепциите на ГЕРБ, е скъп. За мен тематиката с Цветан Цветанов беше завършена през вчерашния ден, откакто оставката беше гласувана с мнозинство и би трябвало да гледаме напред ", разяснява още Караянчева.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР