Председателят на Народното събрание и областен коордиантор на ГЕРБ в

...
Председателят на Народното събрание и областен коордиантор на ГЕРБ в
Коментари Харесай

Цвета Караянчева посети родопско село Жерка

Председателят на Народното събрание и регионален коордиантор на ГЕРБ в Кърджали Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на взе присъединяване в поход до живописното родопско село Жерка дружно с сътрудници от структурата на партията в община Кирко, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.

За страдание, от десетилетия в Жерка не живее никого, само че селцето е съхранило неповторимия си нюанс - старите каменни къщи и магнетичната си природа. От върха на селото се открива превъзходна гледка, а страж на Жерка е 500-годишен клонест чинар. По пътя Караянчева и кирковчани прекосиха остарелия римски мост над р. Лозенградска.



След обиколката си ръководителят на Народното събрание се срещна с поданици на Кирково, които засвидетелстваха твърдата си поддръжка за държавното управление и отговорността, която носи министър председателят Бойко Борисов за опазване на стабилността в страната. Хората бяха безапелационни, че сега няма друга партия с изключение на ГЕРБ, която да разполага с задоволително опитни и способени фрагменти, които с работата си да минимизират следствията от задаваща се социално-икономическа рецесия.

Караянчева: Членовете на ГЕРБ няма от какво да се срамуват
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР