Председателят на Народното събрание и неговите заместници да могат да

...
Председателят на Народното събрание и неговите заместници да могат да
Коментари Харесай

В НС: Антикорупционна комисия ще изслушва главния прокурор и шефа на КПКОНПИ

Председателят на Народното събрание и неговите заместници да могат да вземат участие в управленията на непрекъснатите комисии. Това реши Временната комисия, която създава измененията в парламентарния устав на траялото повече от 6 часа съвещание.

Създават се две нови комисии - едната е по туризъм. Втората е по предварителна защита и противопоставяне на корупцията. Тя ще има право да изслушва и организира разисквания с основния прокурор и ръководителя на Инспектората на Висш съдебен съвет. На всеки три месеца комисията ще изисква отчет от КПКОНПИ и може да задължава ръководителят и членовете да се явяват на чуване.
Нищо не сплотява обединението сред мистър и мисис Смит по този начин, както общият зложелател
Помните кино лентата " Мистър и мисис Смит " - двойка чаровни професионални убийци, които за малко да се изтрепят между тях и единствено съществуването на...
Прочети повече
На съвещанието беше признато депутатите да могат да получават възнагражденията си и не по банков път, а на ръка, в случай че пожелаят, заяви БНР.

Обсъждането на правилника влиза като точка в дневния ред на Народното събрание в четвъртък.

В идващите дни следва и народните представители да решат Коледната си почивка. Обсъжданите разновидности са тя да бъде анулирана или лимитирана в дните директно сред Коледа и Нова година.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР