Председателят на Народна скупщина на Сърбия Ивица Дачич заяви, че

...
Председателят на Народна скупщина на Сърбия Ивица Дачич заяви, че
Коментари Харесай

Европол потвърди заплахата за покушение срещу Вучич

Председателят на Народна скупщина на Сърбия Ивица Дачич съобщи, че публично е популяризирал информация за съществуването на опасност за сигурността на президента Александър Вучич, оповестява Танюг.

Министърът на вътрешните работи на Сърбия Александър Вулин не би съобщил на жителите тази информация, в случай че тя не бе достоверна, безапелационен е Дачич.

На 21 януари Вулин заяви пред сръбски медии, че е получил оперативна информация от страна в Европейски Съюз за съществуването на незаконна група, която си е сложила за цел нападение против сръбският президент.

„ Става въпрос за достоверни неща и че би трябвало час по-скоро да се приключи омаловажаването на тази информация. Доколкото ми е известно, за пръв път, откогато съществува съдействието с Европол, публично сме получили информация. е получил тази информация от работа на страна членка на Европейски Съюз и това също е меродавен източник “, споделя Дачич пред „ ТВ Пинк “.
свързани новини5274на 22.01.2022
Председателят на Народна скупщина споделя, че би трябвало да бъдат задържани всички, които имат каквато и да било връзка с подготовката на нападението против президента.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР