Председателят на Народна скупщина на Сърбия Ивица Дачич заяви, че

...
Председателят на Народна скупщина на Сърбия Ивица Дачич заяви, че
Коментари Харесай

Дачич: Европол потвърди за заплахата за сигурността на Вучич

Председателят на Народна скупщина на Сърбия Ивица Дачич съобщи, че Европол публично е популяризирал информация за съществуването на опасност за сигурността на президента Александър Вучич, оповестява Танюг.

Министърът на вътрешните работи на Сърбия Александър Вулин не би съобщил на жителите тази информация, в случай че тя не бе достоверна, безапелационен е Дачич.

На 21 януари Вулин заяви пред сръбски медии, че е получил оперативна информация от страна в Европейски Съюз за съществуването на незаконна група, която си е сложила за цел нападение против сръбският президент.

„ Става въпрос за достоверни неща и че би трябвало час по-скоро да се приключи омаловажаването на тази информация. Доколкото ми е известно, за пръв път, откогато съществува съдействието с Европол, публично сме получили информация. Европол е получил тази информация от работа на страна членка на Европейски Съюз и това също е меродавен източник “, споделя Дачич пред „ ТВ Пинк “.

Председателят на Народна скупщина споделя, че би трябвало да бъдат задържани всички, които имат каквато и да било връзка с подготовката на нападението против президента.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР