Председателят на могъщия комитет от 1922 г. ще повдигне капака

...
Председателят на могъщия комитет от 1922 г. ще повдигне капака
Коментари Харесай

Председателят на Комитета на торите от 1922 г. сър Греъм Брейди ще наруши мълчанието си в 17:00 часа в разказваща книга

Председателят на могъщия комитет от 1922 година ще повдигне капака върху ролята си в рухването на голям брой министър-председатели в разказващ цялата книга.

Известният закостенял народен представител от торите сър Греъм Брейди ще наруши мълчанието си по отношение на 14-годишните войни на торите, в които са петима министър-председатели и двама вота на съмнение. Като ръководител на комитета от задната пейка 1922 година той преброява писмата с съмнение към партийния водач - само че един път сподели, че даже не споделя на жена си какъв брой е получил.

Сър Греъм, който пое поста през 2010 година, управлява вота на съмнение против Борис Джонсън и Тереза ​​Мей. Продължават спекулациите дали той може да види още един, преди да се отдръпна - в Риши Сунак.

В нова книга, озаглавена „ Kingmaker: Secrets, Lies, and The Truth About Five Premiers “, той се чака за разискване на заговорите на торите за премахване на разнообразни водачи, само че няма да назове имена на депутати, които са подали писма на съмнение.

Сър Греъм...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР