Председателят на MicroStrategy, Майкъл Сейлър, потвърди твърдата си вяра в

...
Председателят на MicroStrategy, Майкъл Сейлър, потвърди твърдата си вяра в
Коментари Харесай

Ето колко Биткойн ви трябва, за да станете милионери според Майкъл Сейлър

Председателят на MicroStrategy, Майкъл Сейлър, удостовери твърдата си религия в безграничния капацитет на Биткойн, като акцентира смисъла му като инвестиция.

Тъй като MicroStrategy има над 214,000 BTC, което съставлява повече от 1% от общото предложение, изказванията на Сейлър имат забележителна тежест на пазара.

Стратегическите придобивания на компанията, осъществени на междинна цена от към $35,000, в допълнение затвърдиха позицията ѝ на главен състезател в крипто пространството, подкрепени от предлагането на конвертируеми облигации на стойност $700 милиона през март.

Сейлър остава оптимистично надъхан за вероятностите на Биткойн , като показва няколко катализатора за бъдещия му напредък.

Предстоящото халвинг събитие, което се чака да понижи годишното предложение на нови BTC на половина, се чака да облекчи натиска от продажби и евентуално да увеличи цените.

Освен това въвеждането на спот фондове за търговия с Биткойн (ETF) и нов счетоводен стандарт, допускащ на корпорациите да включват притежавания от тях BTC в чистия приход, са на път в допълнение да засилят пазарната динамичност на Биткойн.

Той формулира убеждението си, заявявайки, че “индустрията се придвижва към идващото равнище, а ние чакаме 10х оттук насетне ”.

По време на изявлението му Биткойн се търгуваше на цена от почти $35,000. Екстраполирайки тази цифра, Сейлър изрече догатката, че десетократното нарастване може да изстреля цената на Биткойн до $350,000. Такъв скок би означавал, че притежаването на 2.86 BTC би било задоволително за реализиране на статут на милионер. Понастоящем придобиването на такова количество Биткойн изисква инвестиция от към $190,000.

Подобни прогнози акцентират увереността на Сейлър в дълготрайната жизненост на Биткойн като капиталов инструмент, като акцентират продължаващата еволюция на криптовалутния пейзаж.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР