Председателят на комисията за надзор на Камарата на представителите Джеймс

...
Председателят на комисията за надзор на Камарата на представителите Джеймс
Коментари Харесай

Хубавото изслушване привлече Байдън като „упълномощен политик от кариерата“, тъй като докладът показа, че мемоарите му са „мотив“: Представители на Републиканската партия

Председателят на комисията за контрол на Камарата на представителите Джеймс Комър, R-Ky., предложи смесени мнения за някогашен специфичен прокурор Робърт Хър и свидетелските му показания пред Конгреса, откакто той отхвърли да предложи покачване на обвинявания против президента Байдън за опазване на класифицирана информация.

Комер сподели във вторник, че прави оценка някои от продукта на Хър в отчета си, само че добави, че има прекалено много въпроси към десетилетното държание на Байдън във връзка с боравенето с класифицирани документи.

„ Все отново ще се опитаме да получим отговори, с цел да можем фактически да държим хората виновни “, сподели Комер на „ Hannity. “

„ Това, което видяхме през днешния ден, беше акредитиран кариерен политик, който има вяра, че е над закона, и също по този начин виждаме държавно управление, което постоянно си е затваряло очите, с цел да отбрани Джо Байдън “, сподели той.

Комер уточни явните разлики сред боравенето на Байдън с класифицирана информация,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР