Председателят на комисията за надзор на Камарата на представителите Джеймс

...
Председателят на комисията за надзор на Камарата на представителите Джеймс
Коментари Харесай

Конгресмен Комер казва на репортер на NBC News, че трябва да бъде в „екипа за правна защита“ на Байдън в напрегната размяна

Председателят на комисията за контрол на Камарата на представителите Джеймс Комер, R-Ky., сподели пред репортера на NBC News Райън Благородниците ще отидат да работят за правния екип на Байдън в под напрежение спор в сряда по отношение на това дали президентът Байдън е взел участие в бизнес начинанията на сина си Хънтър Байдън.

Оживеният диалог се случи след утринното чуване сред Хънтър Байдън и надзорните и правосъдни комисии на Камарата на представителите на Капитолийския хил в сряда, като Комър и Ноубълс спориха дали президентът е направил някакво нарушаване.

В един миг по време на диалога Комър упрекна Ноубълс, че е про-Байдън деятел и го насърчи да работи за Байдън въз основа на това какъв брой неотстъпчив изглеждаше репортерът, че няма доказателства, че старшият Байдън е забъркан.

Реп. Джеймс Комър, R-Ky., се кара с публицист от NBC News по отношение на доказателства, че президентът Байдън е облагодетелствал бизнес връзките на сина си, до...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР