Председателят на Комисията за борба с контрабандата в парламента Емил

...
Председателят на Комисията за борба с контрабандата в парламента Емил
Коментари Харесай

Ревозоро разкри кога ще повдигнат обвинение на Миню Стайков и има ли дъмпинг при алкохола

Председателят на Комисията за битка с контрабандата в Народното събрание Емил Димитров-Ревизоро сподели пред Нова тв фотоси на фабриката за незаконни цигари, разкрита от Специализираната прокуратура преди към месец. Помещавала се в отдадена от сина на кмета на Карнобат постройка.

" Създадена е извънредно стройна организация и по тази причина желаеме да установим създателя. Това, че фабриките се затворени, е голям триумф, който в никакъв случай до момента не е постиган. Какви ще бъдат присъдите - е друга тематика. Днес ще бъдат предявени обвинявания ", изясни Ревизоро.

" От много време в митницата се приказва, че част от алкохола, който се продава в България, е по цена по-ниска от себестойността. Това не е рекламна тактика, би трябвало от някъде да допълваш тези разноски. За да продаваш под себестойност, значи фалираш. Неслучайно България е парадайс на алкохолни туризъм. Когато някой падне и под тази цена, се схваща, че я компенсира по различен метод. Пресметнато е, че над половин милиард годишно са загубите от шестте незаконни заводи, посочи Емил Димитров.

Според него е нужна преоценка за какво е позволено сходно незаконно произвеждане. Две парламентарни комисии - за контрабандата и за икономическата политика, ще изслушат няколко министри за контрабандната.

" Нека да не бъдем максималисти. Да не крием големия триумф с това, че се чакат оптимални присъди за всички. Аз също го желая ", разяснява Ревизоро.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР