Председателят на Комисията по взаимодействието с неправителствените организации и жалбите

...
Председателят на Комисията по взаимодействието с неправителствените организации и жалбите
Коментари Харесай

Родители на блъснат моторист потърсиха съдействие от Комисията по жалбите в НС

Председателят на Комисията по взаимоотношението с неправителствените организации и жалбите на жителите в Народно събрание - Антон Кутев, дружно с Нели Петрова - член на комисията, се срещнаха с родителите на Боян, чийто мотор беше затрит от таксиметров водач и представители на мотоклубове. Народните представители поеха ангажимент за подпомагане пред Столична община за удовлетворяването на настояванията им.

Събралите се представителите на разнообразни мото клубове в страната внесоха петиция с 2 000 подписа в Комисията по взаимоотношение с неправителствените организации и жалбите на жителите в поддръжка на настояванията на родителите на 29 годишния Боян Митев, умрял при нелепата злополука.

Те описаха, че Боян е бил затрит с мотора си от таксиметровия водач Данаил Нинов, направил нарушаване на пътя преди година. " В страната ни от дълго време думите отмъщение и правдивост са сменени от безгранична болежка и страдалчество. Ето за какво, ние, родителите и приятелите на Боян, желаеме да предприемем ограничения други родители и другари да не изпитат това, което изпитваме ние през днешния ден. С актуалната групова молба се обръщаме към Вас, в качеството Ви на ръководител на Комисия по взаимоотношение с неправителствените организации и жалбите на жителите, за подпомагане пред способените органи. Настояваме да бъде обезопасен секторът, където бе погубен нашият наследник ", написа в петицията, изпратена до ръководителя на комисията Антон Кутев. ‘`Искаме по - строги критерии, както и следващ надзор при издаване на разрешителни за таксиметровите шофьори`` прибавиха родителите пред народните представители.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР