Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред и

...
Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред и
Коментари Харесай

Цветан Цветанов ще участва в среща на Управителния съвет на Европол в Хага

Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред и представител на Съвместната група за парламентарен надзор (СГПК) на Европол в Управителния съвет на Агенцията Цветан Цветанов е на работно посещаване в Хага, Нидерландия. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ.

Днес Цветанов ще взе участие в среща на Управителния съвет на Европол, която ще се организира в централата на Агенцията.

В рамките на своето работно посещаване Цветан Цветанов ще беседва с изпълнителния шеф на Европол Катрин Де Бол, ръководителя на Управителния съвет на Европол Прит Паркна и номинирания за ръководител на Управителния съвет на Европол Виктор – Вили Апретесей.

В рамките на своята аудиенция Цветанов ще се срещне в Камарата на представителите в Народното събрание на Кралство Нидерландия със Сибранд Бума, ръководител на Холандската християндемократическа партия - вторият по величина съдружен сътрудник в държавното управление на министър-председателя от демократичната партия Марк Рюте и част от фамилията на Европейската национална партия.

В Хага представителят на СГПК в УС на Европол ще има среща и със службата на Европол за Международни връзки и връзки с институциите на Европейски Съюз.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР