Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред и

...
Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред и
Коментари Харесай

Цветан Цветанов се срещна с депутата от германския Бундестаг Николас Льобел

Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред и ръководител на Парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов се срещна с депутата от немския Бундестаг Николас Льобел, който дава отговор за съдействието с България и Румъния в парламентарната група на ХДС/ХСС.

Цветанов и Льобел разговаряха в Берлин, където ръководителят на Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред е на работно посещаване, заяви пресцентърът на Народното събрание.

В рамките на срещата двамата разискаха двустранните връзки сред България и Германия, като Льобел поздрави Цветанов за сполучливото председателство на Съвета на Европейски Съюз. Депутатът от немския Бундестаг приветства и триумфа на България да постави фокус върху европейската вероятност за страните от Западните Балкани.

"Много е значимо България да бъде водач и добър образец за подражателство в района и да дава мотивация на страните от Западните Балкани да напредват по пътя си на промени за присъединение към Европейски Съюз ", съобщи Николас Льобел по време на диалога.

Цветан Цветанов и сътрудника му Льобел разискаха и извънредно положителното съдействие сред България и Германия в областта на вътрешните работи, като потвърдиха, че положителната взаимна работа ще продължи и в бъдеще.

Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред предложения Николас Льобел на посещаване в България през септември, с цел да може да бъде удължен ползотворният спор по тематики от съвместен интерес в правоохранителната, правораздавателната, икономическата и финансовата сфера. На собствен ред немският народен представител прояви интерес по време на визитата му да бъдат проведени срещи с представители на немския бизнес в България с оглед привличането на повече немски капиталов интерес към страната ни.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР